VALLONS DENNIS

Badkamerrenovatie Holsbeek

Badkamerrenovatie Holsbeek

BADKAMERRENOVATIE Holsbeek:  daarvoor moet u badkamerspecialist VALLONS DENNIS zijn:

✓ van afbraak tot afwerking ✓ volgens ieders budget


Badkamer renovatie Holsbeek

Ik zorg voor een vlekkeloze badkamerrenovatie regio Holsbeek. Ik werk steeds volgens uw budget. M.a.w. u kan kiezen voor een betaalbare badkamerrenovatie of een luxueuze badkamerrenovatie.

Sanitair installeren

Is uw douche of bad defect? Het loont vaak de moeite niet om dit te herstellen omdat het probleem meestal terugkomt. U kan op mij rekenen voor de installatie van uw bad, wc, kranen en ander sanitair.

Sanitair herstellen

Problemen in uw badkamer? Heeft uw douche geen warm water? Moeten er vloertegels vervangen worden? De ventilatie in uw badkamer laat het afweten? Contacteer mij dan snel en ik kom ter plaatse in regio Holsbeek!

white ceramic sink near mirror

Betaalbare badkamerrenovatie Holsbeek

Ik sta garant voor een eerlijke, betaalbare en vooral kwaliteitsvolle badkamerrenovatie. U kan op mij rekenen voor een badkamerrenovatie van A tot Z volledig volgens uw wensen en budget.

Of bent u een doe-het-zelver? Dan help ik u ook graag verder waar u mij nodig heeft. Zo kan u een redelijk groot deel besparen!

Uw badkamer zou volledig ingericht moeten zijn naar uw eigen wensen en behoeften. Waarom? Het is voor velen onder ons misschien wel de belangrijkste kamer in huis waar we na een drukke dag even helemaal tot rust kunnen komen.

white ceramic sink with faucet

Badkamerrenovatie Holsbeek

U wilt simpelweg de badkamer van uw dromen realiseren? Gelijk heeft u. In tijden van stress zoeken we allemaal een moment van ontspanning. En er is geen betere plaats om dat moment te beleven dan in uw badkamer.

Ik heb ruime ervaring met luxueuze badkamerrenovaties regio Holsbeek: gaande van plaatsen van tegels, lavabo’s, kranen, jacuzzi, bubbelbaden, sauna’s, ventilatie, sfeerverlichting, verwarmingsinstallatie, … en met aandacht voor groene energie.

Wat mag u van mij verwachten? Echt vakmanschap en een oerdegelijke service! 

Badkamerrenovatie Holsbeek

Hoe ga ik te werk?

  1. Vrijblijvend gesprek & advies.
  2. Keuze van materialen en sanitaire toestellen.
  3. Installatie, plaatsen & afwerken van uw badkamerrenovatie.

Contacteer mij en maak een afspraak.

white ceramic bathtub beside white ceramic bathtub

Waarom kiezen voor badkamerspecialist Vallons Dennis?

Vallons Dennis werkt zowel voor particulieren als bedrijven en behandeld elk project, hoe klein of hoe groot, met de nodige zorg en professionalisme. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een vlotte en kwaliteitsvolle service bieden. Wij zijn pas trevreden als u dat ook bent!

Of het nu gaat over een groot project zoals een badkamerrenovatie, een nieuwe vloer leggen, een sanitaire installatie, het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel of een kleinere klus zoals schoorsteenvegen of een ontstopping: wij staan altijd met veel enthousiasme voor u klaar!

Ook kan u steeds op ons rekening voor advies en staan wij u bij vanaf het eerste contact. Zo maken we steeds samen de juiste keuzes om uw project tot een perfect resultaat te laten uitvoeren.

Nood aan een betrouwbare vakman?

Nieuwbouw & renovatie

Installatie

Herstelling & onderhoud

Kan ik u verder helpen?