VALLONS DENNIS

BADKAMERRENOVATIES

BADKAMERRENOVATIES

Ik zorg voor een vlekkeloze badkamerrenovatie. Ik werk steeds volgens uw budget. M.a.w. u kan kiezen voor een betaalbare badkamerrenovatie of een luxueuze badkamerrenovatie.

Sanitair installeren

Is uw douche of bad defect? Het loont vaak de moeite niet om dit te herstellen omdat het probleem meestal terugkomt. U kan op mij rekenen voor de installatie van uw bad, wc, kranen en ander sanitair.

Sanitair herstellen

Problemen in uw badkamer? Heeft uw douche geen warm water? Moeten er vloertegels vervangen worden? De ventilatie in uw badkamer laat het afweten? Contacteer mij dan snel!

white ceramic sink near mirror

Betaalbare badkamerrenovatie

Ik sta garant voor een eerlijke, betaalbare en vooral kwaliteitsvolle badkamerrenovatie. U kan op mij rekenen voor een badkamerrenovatie van A tot Z volledig volgens uw wensen en budget.

Of bent u een doe-het-zelver? Dan help ik u ook graag verder waar u mij nodig heeft. Zo kan u een redelijk groot deel besparen!

Uw badkamer zou volledig ingericht moeten zijn naar uw eigen wensen en behoeften. Waarom? Het is voor velen onder ons misschien wel de belangrijkste kamer in huis waar we na een drukke dag even helemaal tot rust kunnen komen.

white ceramic sink with faucet

De badkamer van uw dromen realiseren

U wilt simpelweg de badkamer van uw dromen realiseren? Gelijk heeft u. In tijden van stress zoeken we allemaal een moment van ontspanning. En er is geen betere plaats om dat moment te beleven dan in uw badkamer.

Ik heb ruime ervaring met luxueuze badkamerrenovaties: gaande van plaatsen van tegels, lavabo’s, kranen, jacuzzi, bubbelbaden, sauna’s, ventilatie, sfeerverlichting, verwarmingsinstallatie, … en met aandacht voor groene energie.

Wat mag u van mij verwachten? Echt vakmanschap en een oerdegelijke service! 

Badkamerrenovaties

Hoe ga ik te werk?

  1. Vrijblijvend gesprek & advies.
  2. Keuze van materialen en sanitaire toestellen.
  3. Installatie, plaatsen & afwerken van uw badkamerrenovatie.

Contacteer mij en maak een afspraak.

white ceramic bathtub beside white ceramic bathtub

Nood aan een betrouwbare vakman?

Nieuwbouw & renovatie

Installatie

Herstelling & onderhoud

Kan ik u verder helpen?