VALLONS DENNIS

VLOER- EN TEGELWERKEN

VLOER- EN TEGELWERKEN

Bent u op zoek naar een vakman om uw vloer- en tegelwerk te plaatsen? Vallons Dennis is dé professional op gebieden van vloeren en tegels.

Wij plaatsen alle soorten vloeren zowel binnen als buitenDankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elke vloer leggen, gaat u voor een parketvloer binnenshuis of tegelwerken voor uw terras of oprit: Vallons Dennis doet het allemaal en dit aan eerlijke prijzen!

Vloer- en tegelwerken

Waarom kiezen voor Vallons Dennis?

  • Een vloer leggen is niet voor iedereen weggelegd en het is belangrijk dat deze correct wordt geplaatst om kostbare fouten te vermijden. Daarom is het aangeraden een vloer telkens door een professionele en ervaren vakman te laten leggen.
  • Wij kunnen uw vloer volledig volgens uw wensen plaatsen, ook wij zijn niet afhankelijk van een beperkt aanbod en kunnen u meer bieden dan eender welke vloer- en tegelwinkel.
  • Door uw vloer te laten leggen door een professionele vakman bent u zeker dat er niets misgaat of dat er later geen ernstige problemen opduiken bij het onderhoud van uw tegeloppervlak vanwege een onjuiste plaatsing.

Bent u op zoek bent naar een vloerexpert die ervaring heeft met vloeren en tegels? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Contacteer vandaag Vallons Dennis nog voor een gratis adviesgesprek!

Laminaat en parketvloeren

De ideale parket of laminaat vloer vinden dat perfect past bij uw interieur? Doe een beroep op de vakkennis van Vallons Dennis en geef je huis en interieur een mooi uitstralend karakter.

Niet alleen plaatsen wij uw parket volgens de regels van de kunst en zorgen voor een perfecte kwalitatieve afwerking, we zoeken ook met u mee naar de beste parket en laminaatvloer en geven hierbij gratis advies.

Doe een beroep op onze vakkundige service en laat u van A tot Z verder helpen. Wij staan voor u klaar, niet alleen voor de plaatsing maar ook voor al uw vragen en advies. Maak een vrijblijvende afspraak of vraag online gratis en vrijblijvend uw offerte aan.

Vloer- en tegelwerken

Betonvloeren

Zoekt u een aannemer voor het aanleggen van een betonvloer die aan al uw wensen voldoet? Bij Vallons Dennis bent u aan het juiste adres voor een professioneel aangelegde betonvloer.

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis kunen wij een perfecte aanleg van uw betonvloer garanderen. Zowel binnen- als buitenshuis en zowel voor particulieren als bedrijven staan wij klaar om u betonvloer te komen aanleggen.

Vloer- en tegelwerken

Natuursteen

Gaat u liever voor een gezellige en warme natuursteen voor binnenshuis? Dat kan ook!

Ook voor het laten plaatsen van alle soorten duurzame en tijdloze natuursteen kan u bij ons terecht.

Wij helpen u graag verder bij de juiste keuze aan natuursteen vloeren om zo uw huis een warme en gezellige uitstraling te geven.

Vloer- en tegelwerken in natuursteen zoals graniet, marmer of blauwsteen is écht kwaliteitsmateriaal en ziet er prachtig uit.

Niet alleen is een vloer uit natuursteen uniek, uw vloer is ook zeer duurzaam en u zal er gegarandeerd jarenlang van genieten!

white bath towel hanged on bar

Nood aan een betrouwbare vakman?

Nieuwbouw & renovatie

Installatie

Herstelling & onderhoud

Kan ik u verder helpen?