VALLONS DENNIS

VLOERDER AARSCHOT

VLOER- EN TEGELWERKEN AARSCHOT

Vloerder Aarschot: Bent u op zoek naar een vloerder of tegelzetter in Aarschot om uw vloer- en tegelwerk te plaatsen? Vallons Dennis is dé professional op gebieden van vloeren en tegels in regio Aarschot en omstreken.

Wij plaatsen alle soorten vloeren zowel binnen als buitenDankzij onze jarenlange ervaring als vloerder in Aarschot en omstreken kunnen wij elke vloer leggen, gaat u voor een parketvloer binnenshuis of tegelwerken voor uw terras of oprit: Vallons Dennis doet het allemaal en dit aan eerlijke prijzen!

Vloerder Aarschot

Vloer leggen Aarschot

  • Een vloer leggen is niet voor iedereen weggelegd en het is belangrijk dat deze correct wordt geplaatst om kostbare fouten te vermijden. Daarom is het aangeraden een vloer telkens door een professionele en ervaren vloerder te laten leggen.
  • Wij kunnen uw vloer volledig volgens uw wensen plaatsen, ook wij zijn niet afhankelijk van een beperkt aanbod en kunnen u meer bieden dan eender welke vloer- en tegelwinkel.
  • Door uw vloer te laten leggen door een professionele vakman bent u zeker dat er niets misgaat of dat er later geen ernstige problemen opduiken bij het onderhoud van uw tegeloppervlak vanwege een onjuiste plaatsing.

Bent u op zoek bent naar een vloerexpert die ervaring heeft met vloeren leggen en tegels plaatsen in Aarschot? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Contacteer vandaag vloerder Vallons Dennis nog voor een gratis adviesgesprek!

Laminaat en parketvloeren

De ideale parket of laminaat vloer vinden dat perfect past bij uw interieur? Doe een beroep op de vakkennis van Vallons Dennis en geef je huis en interieur een mooi uitstralend karakter.

Niet alleen plaatsen wij uw parket volgens de regels van de kunst en zorgen voor een perfecte kwalitatieve afwerking, we zoeken ook met u mee naar de beste parket en laminaatvloer en geven hierbij gratis advies.

Doe een beroep op onze vakkundige vloerder en laat u van A tot Z verder helpen. Wij staan voor u klaar, niet alleen voor de plaatsing maar ook voor al uw vragen en advies. Maak een vrijblijvende afspraak of vraag online gratis en vrijblijvend uw offerte aan.

Vloerder Aarschot

Betonvloeren

Zoekt u een aannemer voor het aanleggen van een betonvloer in Aarschot die aan al uw wensen voldoet? Bij Vallons Dennis bent u aan het juiste adres voor een professioneel aangelegde betonvloer.

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis kunen wij een perfecte aanleg van uw betonvloer garanderen. Zowel binnen- als buitenshuis en zowel voor particulieren als bedrijven staan wij klaar om u betonvloer te komen aanleggen.

Vloerder Aarschot

Natuursteen

Gaat u liever voor een gezellige en warme natuursteen voor binnenshuis? Dat kan ook!

Ook voor het laten plaatsen van alle soorten duurzame en tijdloze natuursteen in regio Aarschot kan u bij ons terecht.

Wij helpen u graag verder bij de juiste keuze aan natuursteen vloeren om zo uw huis een warme en gezellige uitstraling te geven.

Vloer- en tegelwerken in natuursteen zoals graniet, marmer of blauwsteen is écht kwaliteitsmateriaal en ziet er prachtig uit.

Niet alleen is een vloer uit natuursteen uniek, uw vloer is ook zeer duurzaam en u zal er gegarandeerd jarenlang van genieten!

white bath towel hanged on bar

Waarom kiezen voor Vallons Dennis?

Vallons Dennis werkt zowel voor particulieren als bedrijven en behandeld elk project, hoe klein of hoe groot, met de nodige zorg en professionalisme. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een vlotte en kwaliteitsvolle service bieden. Wij zijn pas trevreden als u dat ook bent!

Of het nu gaat over een groot project zoals een badkamerrenovatie, een nieuwe vloer leggen, een sanitaire installatie, het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel of een kleinere klus zoals schoorsteenvegen of een ontstopping: wij staan altijd met veel enthousiasme voor u klaar!

Ook kan u steeds op ons rekening voor advies en staan wij u bij vanaf het eerste contact. Zo maken we steeds samen de juiste keuzes om uw project tot een perfect resultaat te laten uitvoeren.

Nood aan een betrouwbare vakman?

Nieuwbouw & renovatie

Installatie

Herstelling & onderhoud

Kan ik u verder helpen?