VALLONS DENNIS

Warmtepompen Pellenberg

WARMTEPOMPEN Pellenberg

Warmtepompen Pellenberg: daarvoor moet bij warmtepompen installateur Vallons Dennis zijn! ✓ Gratis audit ✓ Advies op maat ✓ Scherpe prijs!

Warmtepomp installateur Pellenberg

Waarom kiezen voor een warmtepomp als alternatieve woningverwarming in Pellenberg?

Warmtepompen halen warmte van lage temperatuur uit de natuur (bodem, grondwater, buiten- of afvoerlucht) en geeft die warmte op een hogere temperatuur af in de woning. Een warmtepomp heeft maar voor een kwart van haar verbruik elektriciteit nodig. Een milieuvriendelijk alternatief dus voor klassieke verwarmingsinstallaties die al hun energie uit (fossiele) brandstoffen halen.

Hierdoor ligt het jaarlijkse verbruik een groot stuk lager dan bij een traditionele verwarming met stookolie.

Warmtepompen Pellenberg

Kostprijs warmtepompen Pellenberg

De prijs is afhankelijk van tal van factoren. Voor een grond-water warmtepomp moet je bijvoorbeeld een buizensysteem in de grond voorzien, wat de kostprijs opdrijft. Daarnaast is ook het systeem van verwarming belangrijk.

Klassieke radiatoren zijn waarschijnlijk goedkoper in installatie maar hebben een lager rendement en comfort als vloerverwarming.

Warmtepompen Pellenberg

Warmtepompen installateur Pellenberg

Het is dus duidelijk: er zijn verschillende types warmtepompen. Bovendien kan je al die warmtepompen combineren met verschillende verwarmingsystemen en zelfs met zonnepanelen.

Elk type warmtepomp heeft zijn voor- en nadelen. Vanzelfsprekend is het dan ook niet eenvoudig om de juiste warmtepomp te kiezen. Laat u dus bijstaan door een installateur met kennis van zaken.

Graag adviseer ik u over de verschillende mogelijkheden, prijzen en installaties van warmtepompen in Pellenberg. Contacteer mij vrijblijvend voor een gesprek.

Wat mag u van mij verwachten? Echt vakmanschap en een oerdegelijke service! 

Warmtepompen Pellenberg

Hoe ga ik te werk?

  1. Vrijblijvend gesprek & advies.
  2. Samen kiezen we het meest geschikte warmtepompsysteem voor u.
  3. Installatie, plaatsen & afwerken van uw warmtepomp in Pellenberg.

Contacteer mij en maak een afspraak regio Pellenberg.

Warmtepompen Pellenberg

Waarom kiezen voor Vallons Dennis?

Vallons Dennis werkt zowel voor particulieren als bedrijven en behandeld elk project, hoe klein of hoe groot, met de nodige zorg en professionalisme. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een vlotte en kwaliteitsvolle service bieden. Wij zijn pas trevreden als u dat ook bent!

Of het nu gaat over een groot project zoals een badkamerrenovatie, een nieuwe vloer leggen, een sanitaire installatie, het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel of een kleinere klus zoals schoorsteenvegen of een ontstopping: wij staan altijd met veel enthousiasme voor u klaar!

Ook kan u steeds op ons rekening voor advies en staan wij u bij vanaf het eerste contact. Zo maken we steeds samen de juiste keuzes om uw project tot een perfect resultaat te laten uitvoeren.

Nood aan een betrouwbare vakman?

Nieuwbouw & renovatie

Installatie

Herstelling & onderhoud

Kan ik u verder helpen?