VALLONS DENNIS

ONTSTOPPINGEN

ONTSTOPPINGEN

Is de afvoer in uw douche, toilet of gootsteen verstopt of loopt deze traag?

Vallons Dennis komt snel bij u langs en stelt de oorzaak van de verstopping vast. Of het nu gaat om een eenvoudige ontstopping of reiniging van uw leidingen of het opsporen van een ander probleem: De ontstoppingsdiensten van Dennis Vallons staan altijd voor u klaar!

Ontstoppingsdienst

Ontstop de afvoeren in uw huis met Vallons Dennis! Zowel voor het ontstoppen als het reinigen en herstellen van alle afvoeren en leidingen bent u bij mij aan het juiste adres!

Heeft u een verstopt toilet of douche en heeft u een ontstoppingsservice nodig? Vallons Dennis ontstopt niet alleen uw toilet of douche, maar ook de leidingen in uw sanitair.

Loopt uw afvoer traag of zijn uw leidingen verstopt? Op zoek naar een ontstoppingsdienst voor afvoerleidingen van het hoogste kaliber? Vallons Dennis staat klaar voor alle ontstoppingsklussen zoals wastafels, douches, wasmachines en zelfs toiletten!

Naast het opruimen van verstoppingen gebruiken wij hogedruk waterstralen om uw afvoeren en leidingen grondig te reinigen. Ook hebben we een camera waarmee we eventueel naar uw leidingen kunnen kijken.

Nood aan een betrouwbare vakman?

Nieuwbouw & renovatie

Installatie

Herstelling & onderhoud

Kan ik u verder helpen?